Четвъртък,

Spice New Year – грандиозно 90’s парти навръх Нова година в Inter Expo Center

От: Администратор -
2010
Spice New Year – грандиозно 90’s парти навръх Нова година в Inter Expo Center
A
A
A

Празненствата за Нова година класически са най-шумните и забавни за годината, но тази новогодишна нощ ще бъде наистина епична! Три сцени, международни звезди, трибют концерти, диджеи, ексклузивна храна и напитки – всичко това, със запазената марка на Spice Music Festival и от организаторите Fest Team и КMД.

Изненадата дойде във втората фестивална нощ от традиционния Spice Music Festival, по време на изпълнението на суперзвездата Shaggy на пристанище Бургас. Rozalla, Capella, Sonique, East 17, Jenny Berggen от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited са само част звездите, които ще дойдат в България навръх Нова година, за да кажем „добре дошла“ на 2023.

Три са предвидените обособени зали-парти зони в Inter Expo Center – Live Spice Hall с участието на Rozalla, Capella, East 17, Sonique, Jenny Berggen от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited, които ще изпълняват любимите хитове от 90-те на живо, Tribute Hall – трибют концерти с песни на Tina Turner, Robbie Williams, Spice Girl и Backstreet Boys и Shame Party зала, в която музиката ще избира екипът на популярните и обичани Shame партита, GURU Josh, Switch Disco – UK и Sonique.

Вече са продадени 1000 билета за мащабната новогодишна дискотека, а от днес в продажба на ticketstation.bg тръгват допълнителни билети на промоционална цена от 66 лв. Билетите са в ограничено количество заради капацитета на Inter Expo Center и след изчерпването им, цената им ще стане 77 лв. Всички, които са закупили депозит, вече могат да го конвертират в истински билет, като доплатят разликата до 66лв. на ticketstation.bg до 30 септември.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com