София Маринкова разкрива тайни от "Пътят на честта"

Героинята ми Жаки ми даде малко повече самочувствие в живота, признава актрисата

София Маринкова разкрива тайни от "Пътят на честта" | StandartNews.com

“На кафе“ гостува на София Маринкова в луксозния дом на Жаклин, един от основните персонажи в предстоящия сезон 2 на „Пътят на честта“. Какви емоции я очакват любимата на зрителите героиня и какви са трудностите и целите, които си поставя актрисата?

„Жаклин обича лукса, хубавия живот, лошите момчета и много вдигна стандарта. В момента е в траур, носи само черно, не се усмихва и се надявам да й се случи нещо хубаво“, открехва завесата за предстоящия сезон актрисата.

„Героинята ми обича около нея да има много снимки и аз като нея имам портрет у дома, който ми е от ученическите години. Тъй като бях в паралелка с изобразително изкуство, един мой учител ме нарисува. По принцип не съм толкова самовлюбена, колкото нея“, очертава разликите между нея и героинята й.

„По принцип не обичам да ми е трудно и не ставам с такова борбено настроение като героинята ми. Тя е много мрачна в момента, защото е вдовица. Аз напротив, се събуждам много весела и ми трябва малко време да се концентрирам и да вляза в роля. Жаки много плаче този сезон“, признава Софи.

„Жаки ме учи да съм търпелива“, признава актрисата, която често е споделяла, че има проблем с търпението. „Имах нужда от нея, защото тя е по-силна и рязка по някой път. Аз съм мил и деликатен човек и героинята ми Жаки ми даде малко повече самочувствие в живота.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай