"Съни бийч" се завръща, какво ни очаква

Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория сезон на хитовия комедиен сериал

"Съни бийч" се завръща, какво ни очаква | StandartNews.com

Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“, който започва на 3 май от 21.00 часа по bTV. Разкритието на добре прикритата информация ще разтърси героите, които вярват, че са построили щастието и че нищо не може да го разруши. Арена на двойни игри, предателства и силни чувства отново ще бъде курортът Слънчев бряг.

Героят на Явор Бахаров - арогантният хотелиерски наследник Никола, пръв ще използва тайната, която е научил, за да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще привлече опасни нови съюзници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се спира пред нищо, за да постигне целите си и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира.

В битката срещу Никола отново ще се изправят четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си враг, те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта. Разбира се, най-забавно отново ще бъде около спасителя Младен. Дали той ще успее да устои на изкушенията от женски пол, които го преследват, предстои да разберем.

Във втория сезон на „Съни бийч“ двама от героите ще се врекат във вечна вярност. А още в първия епизод в продължението на хитовия сериал на малкия екран ще изгреят много свежи попълнения - Любен Чаталов, Кирил Ефремов, Лео Бианки и Борислав Чучков. В следващите серии ще се появят любими звезди като Аня Пенчева, Анжела Недялкова, Наталия Кобилкина и Манал Ел Фейтури.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай