Скот Адкинс спасява Теодора Духовникова

Скот Адкинс спасява Теодора Духовникова | StandartNews.com

Тодор Чапкънов, синът на Чапа, е режисьор на "Фаворитът 4"

Актрисата блести до холивудската звезда в новия филм за легендарния боксов герой Юри Бойка

Теодора Духовникова е красивото женско присъствие в новия филм за прочутия боксьор Юри Бойка, любим на феновете на бойните изкуства. Легендарният образ на най-завършения боец в света е изпълнен от Скот Адкинс във "Фаворитът" - четвърта част от историята на кръвожадния спортист, продуцирана от "Милениум филмс" и снимана отчасти в киноцентъра в Бояна. В продукцията участват още Юлиан Вергов и Валентин Ганев. Режисьор е Тодор Чапкънов, синът на големия скулптор Георги Чапкънов-Чапа. Това е режисьорски удар на Тодор, който има богат опит в англоезични проекти, сред които и "Погрешен завой 3". Айзак Флорентин, дирижирал предишните две части, сега е продуцент.

В новия филм Юри Бойка вече е излязъл от затвора и играе в големите първенства. От трейлъра, който се завъртя преди дни в интернет, се вижда, че творбата ще даде доволна доза ръкопашни бойни сцени. Нещастен случай на ринга преобръща живота му. Без да иска, той убива спаринг партньора си. Обаче е замесен и със съмнителни типове, които прехвърлят яростта си върху красивата вдовица на спаринг партньора - Теодора Духовникова. Търсейки изкупление, Юри се впуска в серия от навъзможни битки, за да й помогне. Така мъжът, който отнема живота на съпруга й, се оказва нейният ангел спасител. Това не е първата чужда продукция за красавицата на Народния театър. Тя вече се разписа в "Конан Варварина" с Джейсън Момоа, който също беше сниман у нас.

Шест години след третия филм за Юри Бойка екипът започна през юни снимките на четвъртия в Германия. "Не минава и ден без питане на феновете във фейсбук страницата кога ще се завърне героят. Сигурен съм, че това ще са най-трудните снимки в кариерата ми", коментира тогава Скот Адкинс, който и в живота е майстор на бойните изкуства. Уменията му го превръщат в един от големите факири в жанра в света, макар и все още недооценен. Ролята на Юри Бойка го изтрелва в светлината на прожекторите сред феновете на жанра. Той има малко участие в "Враг номер едно" на Катрин Бигълоу, а съвсем скоро ще участва и в "Doctor Strange" на "Марвел" с Рейчъл Макадамс и Бенедикт Къмбърбач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай