Синът на Ваня разкри последните й желания

Боян Михайлов възнамерява да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си

Синът на Ваня разкри последните й желания | StandartNews.com

Синът на голямата певица Ваня Костова, Боян Михайлов, отрече спекулациите, че майка му си е отишла следствие усложнения от ваксиниране срещу Ковид-19. Звездата от естрадната сцена си отиде навръх Гергьовден, 6 май. Боян разкри, че и той, и Ваня са били ваксинирани и с двете дози на "Пфайзер".

"Не сме имали никакви особени оплаквания след първа и втора доца. И при двама ни се появи малко болка в ръката на мястото на убождането, при мама и лека температура. От ваксината тя не се чувстваше зле. В никакъв случай не е това причината за сърдечния инцидент. Други бяха здравословните й проблеми", заяви Михайлов в интервю пред столичен таблоид.

Боян разказа още, че майка му е имала диабет, който доскоро не е бил инсулинозависим, но в последно време се е наложи да е на инсулин.

"Вдигаше кръвно, което се опитвахме да контролираме. Когато ставаше по-високо от обичайните стойности, веднага я настанявахме в болница, за да се погрижат за нея. Тази година отново заради увеличена кръвна захар - стигало се е до повече от 18, се наложи да лежи под медицински надзор", каза още Боян. 

Приживе, Ваня Костова е имала две молби към своя наследник - след като почине, да не плаче за нея и да бъде кремирана. 

"Първата й заръка няма да мога да изпълня. Последното желание на майка ми беше никой да не плаче за нея. Казваше ми: "Боби, мама, като умра, не искам и ти да плачеш за мен!". Нейното желание беше да бъде кремирана", съкрушен е синът на певицата.

Той възнамерява, след като се посъвземе от сполетялото го нещастие, да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си.

"Тази година България ще има възможност да чуе поне две от нейните песни, които не са звучали. Едната е нейна авторка. Разполагам с песни на майки ми за няколко албума - самостоятелен и дуетен с мен. Самият аз имам поне за 2 албума, които досега не съм имал възможност да издам", каза още Боян Михайлов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай