Силвия Кацарова: Знам, че кметът на Троян е Донка Михайлова

Единствено за Донка Михайлова чух само положителни отзиви, каза изпълнителката

Силвия Кацарова: Знам, че кметът на Троян е Донка Михайлова | StandartNews.com

„По радиото слушах анкета за кандидат-кметовете в Ловешко. Единствено за Донка Михайлова чух само положителни отзиви. Тя отново ще е кметът на Троян.” Това заяви една от най-талантливите български поп изпълнителки Силвия Кацарова. Заедно с дъщеря си Теди тя представи в препълнената зала „Форум” новата си книга „Мой сън...”.

„На фона на предизборни битки и изобилие от хартиени агитации ви поканихме на един човешки и емоционален разговор за семействата, дъщерите и майките и за българската култура”, бе развълнувана във встъпителните си думи Донка Михайлова. „Силвия Кацарова, която е свързана с нашия край и е обичана от троянци, винаги е наш скъп гост.”

От залата припомниха, че повече от три десетилетия хиляди българи си припяват хитовете на група „LZ“. Песни като „Големият кораб минава“, „Топъл дъжд“, „Обещай ми любов“ са само част от бисерите, изпълнени с брилянтния глас на Силвия Кацарова.

Пред аудиторията певицата акцентира на добротата и гостоприемството, с което се характеризира българският народ. Дъщеря й Теди прочете откъси от книгата, разказващи любопитни истории от живота на певицата, някои от които случили се в Троянско. „Вие се вълнувате, вие изразявате вашата любов към нас – творците”, обърна се Силвия към почитателите в залата. „Вашата любов и признание е причината ние да съществуваме на сцената.” След година тя ще отбележи половин век творческа дейност.

„Както във всяка моя кампания подаряваме книги”, сподели Донка Михайлова. Всеки, дошъл на срещата получи книгата „Мой сън...” на Силвия Кацарова като подарък от кандидатката за кмет четвърти мандат и от кандидатите за общински съветници на коалиция “БСП за България” и автограф от изпълнителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай