Шок и щастие: Момичето на Бонд е жива

Момичето на Бонд по грешка е обявена за мъртва от болницата, където е приета в тежко състояние

Шок и щастие: Момичето на Бонд е жива | StandartNews.com

Американската актриса Таня Робъртс все още е жива, обяви неин говорител пред списание "Варайъти". Той обясни, че съпругът й е получил грешна информация от болницата, а по-късно пак оттам се обадили, за да изяснят недоразумението.Момичето на Бонд от "Изглед към долината на смъртта" от 1985-а бе приета в тежко състояние, след като е припаднала в дома си при разходка на кучетата навръх Бъдни вечер. Актрисата е била хоспитализирана, като в неделя вечерта е по грешка е било съобщено, че е починала.

Виктория Блум, както е истинското име на актрисата, е родена в Ню Йорк на 15 октомври 1955 г. Баща ѝ, който е от ирландски произход, е продавач на химикали, а майка ѝ - домакиня. Като дете тя се мести с майка си  в градче близо до Торонто, където двете прекарват няколко години. Момичето мечтае някой ден да се качи на модния модиум, а след това да влезе и в киното. На 15 напуска гиманзия и обикаля Съединените щати на автостоп.

Започва работа като модел  не след дълго ликът ѝ краси кориците на няколко списания. Снима се в различни реклами и участва в театрални спектакли и продукции, преди да започне да гради кариера в Холивуд. Чакайки на опашка за кастинг, се среща със студента по психология Бари Робъртс, за когото ще се омъжи - тя му предлага брак, докато се возят в метрото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай