Ще разкрие ли Денис предателството на брат си в "Братя"

Никсън много се старае с ухажването на Ема – красивата служителка от офиса на Ива

Ще разкрие ли Денис предателството на брат си в "Братя" | StandartNews.com

Александър Акарди се опомня твърде късно за мащабите на извършеното от него нападение на оръжейния склад. Той напълно осъзнава, че е дръзнал да реализира атаката под афект, в резултат от всички драматични събития и ескалацията на напрежението след последните разкрития. Дълбоко в себе си, Сандо е сигурен в едно – нито афектът, нито влиянието на алкохола и разочарованието от разбулените тайни, не го оправдават, че е предал брат си за втори път. Но осъзнаването на собствената вина и грубата грешка не го прави по-смирен, а напротив – отчаянието се превръща в разрушителна агресия, която може да го доведе до неподозирани крайности. Още по-лошо става, когато Денис тръгва по следите на нападателите и е твърдо решен да открие кой стои зад удара срещу неговия завод. Ще стигне ли до истината за брат си, или Акарди ще успее да прикрие своите следи навреме?

Давидова е ентусиазирана, защото усеща, че е хванала вярната следа, чрез която ще разкрие повече за събитията, довели до смъртта на инспектор Йосифов. Тя забелязва нови причинно следствени връзки, които поставят в зависимост фаталната престрелка и освобождаването на Лора Топал от следствения арест. Самият факт, че колкото по-дълбоко навлиза в новата посока на разследването си, с толкова повече административна работа я затрупват в отдела, подсказва на младата полицайка, че е на прав път, но някой се опитва да я отдалечи от истината. Това, обаче, вместо да я притесни, амбицира Елена още повече да докаже тезата си. Дали една зловеща случка може да преобърне намеренията й, или ще я насочи право към отговорите, които така упорито търси?

Никсън много се старае с ухажването на Ема – красивата служителка от офиса на Ива. Очевидно симпатиите им са взаимни, защото блондинката го допуска все по-близо до себе си и двамата започват да се срещат редовно. Николай с удоволствие съчетава полезното с приятното, като си изкарва добре с красавицата, но едновременно с това, пробва да получи от нея допълнителни сведения за дейността на Йосифова. Ема избягва да издава важна информация на тема работа и по принцип е много внимателна, но Никсън с чар и манипулация все пак успява да изкопчи изненадваща новина за намеренията на Ива. Какво ще разкрие той и може ли да го използва в напрегнатата ситуация между Андреев и Йосифова?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай