“Ще мога ли?“ е новото видео между небето и океана на No More Many More

Chewbacca, любимият режисьор на бандата, решава да използва и по-различна концепция за заснемане на видеото към песента като го превръща в светъл лъч за есенните дни и мрачно ежедневие и избира да заснема кадри както с кинокамера и дрон, така и с телефон

“Ще мога ли?“ е новото видео между небето и океана  на No More Many More | StandartNews.com

No More Many More представиха нова песен и видео на емоционален акустичен клубен лайв в събота вечер в София. Една от най-работещите и продуктивни банди на българската алтернативна сцена отново хвърля в размисли своите фенове с „Ще мога ли?“. Видеото вече може да бъде гледано в YouTube канала на No More Many More и е новото визуално допълнение към третия албум на бандата „Помогни ми”.

Философските и бунтарски текстове са запазената марка на групата, в новата песен обаче, на. фокус са положителните аспекти в живота. Какво ни помага да се издигнем над калта, какво ни кара да отворим широко очи за доброто в живота, когато ни е най-трудно. Цялата продукция в „Ще мога ли?“ - през музиката и текста до видеоклипа, отразява точно това оптимистично състояние на духа и ума и прави песента една от най-леките в албума.

Chewbacca, любимият режисьор на бандата, решава да използва и по-различна концепция за заснемане на видеото към песента като го превръща в светъл лъч за есенните дни и мрачно ежедневие и избира да заснема кадри както с кинокамера и дрон, така и с телефон. Всеки от групата е сниман на „своето“ специално място, там където се чувства най-добре и надскача битовизмите и лошите новини, които ни заобикалят. Режисурата и монтажът са дело на Chewbacca, а операторите са Byksy и Chewbacca. Музиката и текстът на песента създава фронтменът на групата, Методи Кръстев, който и този път не подценява важността на думите.

***

„Ще мога ли?

“Музика и текст: Методи Кръстев

Аранжимент: No More Many More

Микс и мастеринг: Мартин Стоянов - Martist

Видео:

Режисура и монтаж: Chewbacca

Оператори: Byksy и Chewbacca

***

No More Many More са:

Методи Кръстев, вокали и китара

Радослав Гергов, вокали и ударни

Владислав Иванов, ударни 

Камен Александров, китара

Мартин Стоянов – Martist, клавишни

***

 Facebook No More Many More  Instagram No More Many More  YouTube No More Many More

 Spotify No More Many More

 Bandcamp No More Many More

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай