"Семейство Адамс" и "Близнакът" в А1 Видеотека през април

Клиентите на A1 Xplore TV могат да разчитат на приятни часове пред екрана с хитови заглавия и да останат вкъщи, докато траят извънредните мерки

"Семейство Адамс" и "Близнакът" в А1 Видеотека през април | StandartNews.com

Клиентите на A1 Xplore TV могат да разчитат на приятни часове пред екрана с хитови заглавия и да останат вкъщи, докато траят извънредните мерки

През април А1 Видеотека предлага още много развлечения с хитови кинопродукции, като акцентите включват „Семейство Адамс“, „Близнакът” и „Зомбиленд: Втори удар”. Абонатите на новата интерактивна телевизия А1 Xplore TV могат да разчитат на разнообразна селекция от филмови заглавия с услугата за наемане на филми от А1 Видеотека, с които да прекарат приятни часове у дома по време на социалната изолация заради коронавируса.

Сред акцентите в селекцията от заглавия през април е анимационната комедия „Семейство Адамс“, с режисьори Грег Търнън и Гордън Върнън. Историята разказва как Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… Досега! Дъщеря им Уензди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“. Същевременно непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени, и че той може би не е типичният наследник на семейните ценности.

Любителите на фантастичните екшъни със сигурност ще се зарадват на „Близнакът“ с Уил Смит в главната роля. Сред имената на сценаристите се откроява и Дейвид Беньоф, станал особено известен у нас като един от създателите на сериала „Game of Thrones“. Фантастичният екшън описва историята на професионалния убиец Хенри Гроган, който дълги години работи за правителството, докато не решава да сложи край на кариерата си. Но преди да продължи напред, той е принуден да се изправи срещу негова по-нова версия - собствения му клонинг.

Сред акцентите в А1 Видеотека през април е също и „Зомбиленд: Втори удар”. След култовата конфронтация със зомбита в увеселителния парк, Кълъмбъс, Талахаси, Уичита и Литъл Рок навлизат в сърцето на Америка, където битката с живите мъртви продължава с пълна сила.

За улеснение на абонатите на интерактивната телевизия на А1, платформата се адаптира към техния вкус и им предлага персонализирани препоръки, докато избират какво да гледат направо от екрана на своя телевизор. Клиентите на Xplore TV могат да изберат всяко заглавие от каталога на Видеотеката и да го наемат директно от своя телевизор за 48 часа, а сумата за филма ще им бъде добавена към месечната фактура към А1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай