Секси комедия по "Фокс"

Секси комедия по "Фокс" | StandartNews.com

"Не си мой тип" е модерна история за любовта и щастието, разказана от двама млади. Романтичната комедия с мрачен привкус показва всичко за връзките, страховете, нараненото достойнство, секса и приятелството. Създател, сценарист и изпълнителен продуцент на тв поредицата е Стивън Фолк. Джими (Крис Гиър) и Гретчен (Ая Кеш) се запознават по време на сватбата на Върнър и Бека Барбара. Главният герой е предложил брак на Бека преди 2 години, но тя категорично е отказала. Затова денят на сватбата е и денят за отплата, според Джими. Гретчен е поканена от сестрата на Бека - Линдзи. Двете приятелки споделят общ начин на живот, изпълнен със секс, наркотици и рокендрол. Гретчен работи за рап трио и живее в хаос. Джими пък е неин антипод - има престижна позиция в "Силвър Лейк", кара беемве, написал е роман, вдъхновен от депресията след раздялата с Бека. Получава хонорари и от статии в лъскави списания.

Двамата се срещат, когато Джими говори обидни думи за бившата си възлюбена, а Гретчен се опитва да открадне блендер, който е подарък на младоженците. Следват няколко седмици на плътски удоволствия помежду им. Героите твърдят, че не са готови за сериозни взаимоотношения. Връзката им на моменти е комична, но дава и повод за размисъл за човешката природа и отношенията сред съвременните млади хора.

Американските критици определят сериала като "интелигентен хумор" и отбелязват, че има химия между самите актьори и затова комедията им се получава добре. Забавната поредица се радва на широк зрителски интерес, придружен с висок рейтинг. Списание "Венити Феър" нарича първия й сезон "перфектната любовна история на нашето време". Получава множество номинации за най-добър нов сериал за 2014-а година. Вторият сезон, който започна тази седмица по "FOX - България", получава още по-добри отзиви и високи оценки от тв експертите. Крис Гиър споделя, че е силно въодушевен в работата си. "Най-романтичните ни сцени с Ая са тези, в които героите ни правят нещо мило един за друг, без да го планират. Просто им е дошло отвътре. Това е любовта. Тя не е само на думи. Любовта е това, което правите за половинката си, без дори да го осъзнавате", казва актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай