Рони Ромеро от "Рейнбоу" забива в Пловдив

Шоуто е на 25 май

Рони Ромеро от "Рейнбоу" забива в Пловдив | StandartNews.com

Вокалът на "Рейнбоу" Рони Ромеро забива в Пловдив на 25 май - той ще пее за четвърти път под тепетата, което е гаранция, че чилиецът вече се чувства като у дома си в красивия град. Ромеро влиза в супергрупата "Intelligent Music Project" на д-р Милен Врабевски, а шоуто е за премиерата на новия й шести албум "Тhe Creation". Рокаджията се включи и в предишната тава, "Life motion", която се превърна в хит в България  и чужбина. Ромеро беше за първи път в Пловдив на фестивала "Hills Of Rock" през 2019-а, където излезе с момчетата от БГ бандата "Еридан". 

Концертът през май от турнето "The Creation Tour 2021", стартиращо от Пловдив, ще събере още Боби Рондинели - барабанистът, участвал в най-емблематичните албуми на "Rainbow" и "Black Sabbath", дългогодишният вокалист на световноизвестната група "Asia" Джон Пейн, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Въпреки че участва в последните четири албума на супергрупата на д-р Милен Врабевски, Пейн за пръв път ще се качи на една сцена с българските музиканти. Концертът ще бъде от 19 часа в зала С.И.Л.А. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай