Ритуалите на звездите

Ивана хапва суджуци преди сцената, Ники Минаж пръска публиката с воден пистолет

Ритуалите на звездите | StandartNews.com

Звездите имат своите странни ритуали. Преди да излязат на сцената или да започнат новия ден, те си имат специална програма, с която се чувстват по-уверени в успеха си. Някои се уповават на силата на боговете, а други - на собствените си талисмани и действия в началото на деня.

Ритуалът, който Миранда Кер извършва всяка сутрин, за да може да бъде готова за модния подиум, е да си направи вълшебно питие. Красавицата държи на спорта и правилното хранене, започвайки сутрините си с топла чаша вода с лимон, който по нейни думи "помага за храносмилането и пречиства тялото". След това задължително си прави чаша от специалния си Morning Shake. Моделката вярва, че точно той я зарежда с енергия през деня. Коктейлът съдържа пресен кокос, пресовано мляко, годжи бери и големи количества витамини.

Ивана има още по-вкусен ритуал, преди да излезе на сцената. Навикът й искрено забавлявал екипа, с който работела за участията си. Преди да излезе на сцената, изпълнителката на "100 патрона", задължително се черпи с тлъсти суджуци. Приближени до звездата разкриват, че певицата често пъти вади от чантата си ножове и луканки и апетитно си похапва. Признава, че така се зарежда с нужната й енергия преди всяко излизане на сцена.

Дженифър Лопез вярва в далеч по-нематериални неща. Преди да излезе на сцената, красавицата изговаря поне едноминутна молитва, след което се прекръства.

"В един момент се успокоявам. Но преди това съм напрегната, имам пеперуди в стомаха и адреналин в кръвта. Преди да излезем пред публика, се обединяваме в кръг и казваме една молитва", признава пищната красавица. Признава, че след като участието й приключи, не обича да прави шумни партита. Предпочита да седне и спокойно някъде да хапне. По време на участието си

обича да презентира снимки на близнаците й Макс и Еме

"Когато човек си прави собствено шоу, може да сам да реши какво да презентира. Идеята е да покажа различните страни на моята личност, а аз съм и майка" обяснява идеята си звездата.

Подобно на Джей Ло, родната прима на поп фолка Глория се кръсти преди всяко свое излизане на сцената. Независимо дали ще се яви пред многохилядна публика, или е на клубно участие. Певицата признава, че е изключително вярваща и се уповава на Бог във всеки труден момент. Първата й изява в тазгодишната надпревара "Денсинг старс" не направи изключение. Преди да покаже кръшна снага, тя се прекръсти.

Ники Минаж превърнала съблекалнята и гримьорната си като помещение от "Аладин и вълшебната лампа". За това, преди да излезе да радва публиката, пищната красавица се заобикаля от светещи електрически обекти, рози, свещи и сатен. Освен това посипва публиката със странна светеща течност от воден пистолет.

Димитър Рачков ползва ритуали, с които се предпазва от износване на героите си в дадена пиеса. За да не си доскучае, преди да излезе на сцената, си припомня основните задачи, които си е поставил преди премиерата. Основните черти на героя, етапите и конфликтите са сред приоритетите му. Припомня си кой е в пиесата и срещу какво се бори. Това му помага много да влезе в образ и сякаш всеки път стъпва за първи път на сцена.

Преди да излезе пред публика, винаги се прекръства. Казва си: "Господ е с нас и ние сме с него."

Христина Караиванова също задължително отдава почит на Бог, преди да стъпи на сцената.

Красивата актриса целува сцената зад кулисите

и признава, че й е неприятно да я наблюдават в този много личен неин миг. Преди премиера не може да върши нищо друго. Не й се искало дори да излиза от театъра, защото навън е като в дупка, в която потъва. Не може да изневери на принципите си, въпреки че хората около нея не винаги успяват да я разберат.

Коцето Калки също е сред звездите, обичащи ритуалите. Той вярва в талисмани и от години носи индийски накит за късмет. Калки винаги е вярвал в единната сила на Вселената и в нейните посланици, дошли на Земята- Исус, Буда и Кришна.

Григор Димитров пък призна, че преди всеки мач за кадем винаги първо слага десните чорап и обувката и след това се прехвърля на лявата страна. Антрополозите веднага го разшифроваха, твърдейки, че от езически времена дясното е приемано като правилната посока във вечния диаболизъм Добро- Зло.

Роби Уилямс се хвали с изключително дълъг ритуал, преди да излезе на сцената. Преди всеки концерт се приготвя както физически, така и психически. Звездата разказва, че преди да се срещне с публиката, отива на масаж, продължаващ час и половина. След това влиза под душовете, бръсне се и сяда да го гримират. Цялата тази подготовка му отнема пет часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай