„Ритон“, Веско и Силвия по Bulgaria on air

БГ концерти и европейско кино за празниците

„Ритон“, Веско и Силвия по Bulgaria on air | StandartNews.com

Началото на празничната програма по Bulgaria on air е на 24 декември със специалния концерт на Веселин Маринов за 35-годишнината му на музикалната сцена. В 20,30 часа зрителите ще се насладят на филма-спектакъл на Нешка Робева „Орисия“, който спечели не само сърцата на публиката, но и редица международни награди. След магията на танца аудиторията ще се потопи в холивудския блясък и историята на Изабела I с лентата „Кралицата на Испания“. Навръх Коледа Bulgaria on air ще зарадва зрителите с два концерта – на дует „Ритон“ и Силвия Кацарова. В 16,30 часа започва „В ритъма латино“, с който Катя и Здравко препълниха НДК. В 20,30 часа е началото на „Рок и Любов – Новото лице на Силвия Кацарова“. Звездата в компанията на 12 музиканти изпълнява не само най-големите си хитове, но и някои от световните рок класики на всички времена.  

Комедията „Коледна размяна“ ще събере цялото семейство пред малкия екран, за да проследи историята на адвоката Мич, който няколко дни преди Коледа магически разменя тялото си с това на 11-годишния си син Роби. Минути преди полунощ, в 23,40 часа, е стартът на биографичния филм „Банклейди“, който разказва за Гизела Верлер – първата германка, извършила банков обир.

Филмов маратон с много смях и драма ще бъде вторият ден от Коледа – 26 декември. Начало дава френската комедия „Изгубени в Париж“, която започва в 16,30 часа. Лентата разказва за канадската библиотекарка Фиона, която заминава за Париж, за да се срещне с леля си. Пристигайки във френската столица, Фиона разбира, че леля й е изчезнала, а издирването й слага начало на лудо препускане из улиците на най-романтичния град в света. В 20,30 часа лентата „Кралицата на пустинята” ще пренесе зрителите в Близкия Изток, представяйки вълнуващата история на археолога и изследовател Гертруд Бел. За лятното приключение на Василий Кузякин и страстта му към гълъбите в 23 часа разказва руската комедия „Любов и гълъби“.

В последните часовете на 2019-а за доброто настроение е богатата палитра от музика. Начало ще даде концертът „Безвремие“ на дует „Авеню“, който започва в 20,30 часа, а след това ще бъде излъчен спектакълът на Владимир Ампов-Графа от „Арена Армеец“. С музика ще продължат и първите минути на 2020 година – половин час след полунощ публиката ще се наслади на концерт на Берковската духова музика, а в 02:00 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR, запазено място има група „Фактор“.

Празничната програма ще продължи и през първия ден на 2020 година. Много смях и забавни моменти ще предложи френската драма „Виктория“, която започва в 16. В 20,30 часа ефира превзема концертът на Веселин Маринов „Представи си“, а в 22:50 часа драмата „Алтамира“, която разказва за Марселино де Саутуола - испанецът, открил пещерата Алтамира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай