Ренесанс на Оскарите, пълна промяна за церемонията

За първи път от три години насам церемонията ще има водещ

Ренесанс на Оскарите, пълна промяна за церемонията | StandartNews.com

Церемонията по връчването на наградите "Оскар" ще има водещ за първи път от три години насам, съобщи Variety, позовавайки се на ръководителя на отдел "Развлечения" в телевизия ABC Крейг Ервич.

Говорителят на канала, който ще излъчи пряко церемонията, обяви това в ефир, но не разкри името на водещия. "Можеше да съм аз", пошегува се той и обещава скоро да сподели подробности по въпроса.

Церемонията по връчването на наградите се провеждат без водещ от 2019 г., след като комикът Кевин Харт се отказа от ролята заради скандал, свързан с обвинения в хомофобия. Тази церемония спечели добри оценки, затова организаторите изоставиха традиционния формат и за следващите две години, но миналогодишните награди показаха, че все по-малко хора гледат церемонията без водещ.

94-ата церемония по връчването на наградите на Американската академия за филмово изкуство ще се проведе на 27 март в традиционния "Долби Тиатър" в Лос Анджелис (Калифорния), а обявяването на номинираните за наградата ще се състои на 8 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай