Райна влиза в "Денсинг старс", Румен Луканов имитира Елвис Пресли

Райна влиза в "Денсинг старс", Румен Луканов имитира Елвис Пресли | StandartNews.com

София. Попфолк звездата Райна ще замести контузената Стела в "Денсинг старс". Нейн партньор ще е Наско. Певицата е победителка от първото издание на друго танцувално шоу - "Вип денс", а беше гост изпълнител в сегашното състезание.

Двойките ще представят тази вечер три танца - съвременен, хип-хоп и рокендрол. Специални гости ще са майсторите от една от най-популярните танцови американски трупи "Ailey II", която ще изнесе две представления в зала 1 на НДК като част от програмата "Американски балет за България".

Специално за рок изпълнението си Румен Луканов ще влезе в ролята на Елвис Пресли, на когото е голям фен. Най-добрият имитатор на Краля у нас Цецо Елвиса ще му услужи с костюм.

Петко Димитров не се притеснява от метъл изпълнението си, тъй като е фен от край време, дори е имал дълга коса. От този период обаче са му останали само любовта към бързите скорости и моторът Harley. Люси и Латинка също ще са на рок-вълна.

Елен и Калоян ще пробват бързите стъпки на хип-хоп.

Влюбената двойка Део и Елена подготвят съвременен танц с малките балерини от школата на Маша Илиева.

По повод Международния Ден на Земята, облеклата на водещите и журито тази вечер ще са хармонично подбрани в зелен цвят. Елегантните рокли са на София Борисова, която преди броени дни взе "Златна игла" за дизайнер на годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай