Понеделник,

Радо Андреев с неочаквано решение за дъщеря си в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
1343
Радо Андреев с неочаквано решение за дъщеря си в "Братя"
A
A
A

Радо заплашва Гергана, че ще вземе родителските права над Сара, официално пледирайки, че при нея детето би било в постоянна опасност, защото тя страда от наркотична зависимост. Младата майка е ужасена, че заради нейната драматична грешка, предизвикала катастрофата, момиченцето наистина може да й бъде окончателно отнето и предадено за отглеждане на биологичния си баща. Чак сега тя истински осъзнава какво означава дъщеря й за нея и изпада в пълно отчаяние. Как ще се развият отношенията между Радо и Сара, след отвеждането на малката в дома му и какви са неговите намерения спрямо детето?

Проблемите на Гери и Сандо неприятно изненадват Денис, който вече активно действа по втория си план срещу Карамитев. Но, точно в момента, една война между Акарди и Андреев би изложила на риск целия замисъл на Топал, който е на път да се реализира след броени часове. Каква акция е организирал Денис и ще сработи ли тактиката му, въпреки непредвидените обстоятелства?

Юлия е в пълна истерия, защото точно на крачка от свободата, тя остава заключена в своята стая заради избухването си. Решението на нейния съпруг разклаща нервите й до краен предел и опасната украинка всячески се опитва да измоли да я пуснат, но напразно – Филип е непоклатим и твърдо желае да я изолира заради наближаването на изборния ден. Юлия е на ръба на отчаянието, когато внезапно получава съвсем неочаквана подкрепа, поднесена по изненадващ за нея начин. Кой може да й помогне в тази изключително напрегната ситуация?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод