Рачков подари на Зуека син биберон

Рачков подари на Зуека син биберон | StandartNews.com

Деян Донков стана победител на вечерта в "Като две капки вода" и получи отличен за преобразяването си като Луис Армстронг. Актьорът изпя великото парче на Сачмо What a Wonderful World и дари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.

Шоуто беше открито с поздравления към Зуека, който преди дни стана баща за втори път, а Рачков го приветства в клуба на "мъжките бащи", като му подари син биберон. "Като баща на момче се чувствам така, както се чувствах и като баща на момиче - на седмото небе. Няма по-хубаво нещо от това. Кой каквото ще да ми казва - ако има някакво щастие на света, това е да ти се роди дете", каза Зуека.

Три актриси изиграха Мадона от три различни периода. Нети се оказа любимка на зрителите, Неве - на журито, а най-много харесвания за своя образ във Фейсбук страницата на шоуто получи Мая.

Христо Мутафчиев насити вечерта с рок, като пя Ain't no love in the heart of the city на "Уайтснейк" под акомпанимента на Юлиян Константинов, който се въоръжи с китара. Топактьорът, който е жури в "Денсинг старс", гостува в шоуто, за да популяризира кампанията "Да оставим следи", в която известни личности се преобразяват в холивудски герои, а до 10 април всеки може да види изложбата на Моста на влюбените в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай