Projector Plus представя: REBEL REBEL

Билетите за събитието вече се продават в мрежата

Projector Plus представя: REBEL REBEL | StandartNews.com
  • REBEL REBEL Vol. 2 на 10 и 11 септември в София

Винаги свободни заедно горим!

На 10 и 11 септември десет от най-добрите актуални алтернативни български банди, обединени от Projector Plus и стремежа към свобода и бунт, се събират на една сцена за REBEL REBELVol. 2 в Aрена София (Столичен Колодрум Сердика).Билетите за събитието вече се продават в мрежата на bilet.bg.

Групите, които запалват пламъка на REBEL REBEL тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Saint Electrics и Soundprophet. Вторoто издание на REBEL REBEL идва с енергията на Projector Plus и деликатната смелост да бъдеш бунтар, но – елегантен, без поза и гръмогласност. Десет български групи, които горят заедно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери в София, за да празнуват приятелството, широкия кръгозор, смисъла да правиш това, което ти харесва без очаквания, винаги свободен.

Как премина първото издание на алтернативното събитие на 2021 REBEL REBEL припомняме тук.

Ето и артистите за REBEL REBEL Vol. 2:https://youtu.be/MWBcP0SVLNo. Събитието във Facebook е тук.

REBEL REBELе на 10 и 11 септември (събота и неделя) в Арена София (Столичен Колодрум Сердика), а билетите, на цена 20лв. за един и 30лв. за двата дни, вече се продават в мрежата на Bilet.bg. Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

Projector Plus

🌐Website Projector Plus

🌐YouTube ProjectorPlus

🌐Facebook ProjectorPlus

🌐Instagram ProjectorPlus

REBEL REBEL

🌐Facebook REBEL REBEL

🌐Instagram REBEL REBEL

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай