Преоткриваме България в "All Inclusive" 3

Десйтвието в новия сезон на хитовия сериал се развива в Банско

Преоткриваме България в "All Inclusive" 3 | StandartNews.com

След незабравимите ваканции в Царево и Велинград любимите приятелски семейства Чобанови и Сиромашки тръгват към планината, за да се спуснат към много снежни приключения. В сценария на сериала обаче ще се преплете и бита и културата на Банско. И трети сезон с героите на "All Inclusive" ще бъде много весело, но ще трябва да се изправят пред доста премеждия, които ще ги завихрят във вълнуваща въртележка от комични събития по време на тяхната почивка.

"Този сезон имаме нов главен герой. И това е град Банско – най-готиният зимен курорт у нас. Основната тема в трети сезон ще бъде дълбоката връзка с българския фолклор, с родните обичаи и традиции. Идеята е да преоткрием България, да намерим нова енергия и сила. Имаме усещането, като че ли някои българи са позабравили родните ни курорти. А определено имаме какво да видим тук и с какво да се похвалим. Това е и мисията на сериала "All Inclusive" и съм щастлив, че развива достатъчно атрактивно и е добре възприет от аудиторията", разказва продуцентът Краси Ванков.

Темата с фолклора и обичаите минава и през новите герои, които зрителите предстои да видят в този сезон. Те ще бъдат много интересни персонажи – попаднали в любопитна мозайка от истории.

"Амбицията ни е да покажем максимално красотата на Банско, фолклора, историята на този град. Всички тези неща влизат в синхрон с мотото, което носим вътре в нас – "Да преоткрием България!". Очаквам да можем да покажем веселите историите на нашите две семейства и във всяко друго красиво кътче на България", допълни Ванков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай