Предсказание на Ванга зад успеха на Ели Скорчева

Първи думи на актрисата

Предсказание на Ванга зад успеха на Ели Скорчева | StandartNews.com

Предсказание на голямата българска пророчица Ванга стои зад успеха на Ели Скорчева. Тя спечели наградата за най-добра актриса в отличената с Кристален глабус в Карлови Вари лента на Стефан Командарев “Уроците на Блага”.

ВИЖ ОЩЕ: Триумф за Стефан Командарев. Кристален глобус от Карлови Вари

Преди години при една среща в Петрич Ванга казва на актрисата Ели Скорчева, че “на стари години ще носи златни ключове”. Предсказанието ѝ се сбъдна в събота вечерта, пише „24 часа”.

Лентата е копродукция на България и Германия. В нея Скорчева играе 70-годишна пенсионирана учителка, която става жертва на телефонна измама и губи парите, спестени за мечтания гроб на нея и на покойния ѝ съпруг. За да събере отново сумата, Блага се свързва с телефонните измамници и започва да работи за тях. Някога устойчивата и честна жена постепенно започва да жертва всичките си принципи.

Това признание идва след 30 години отсъствие в киното. Последният филм с нейно участие излиза на екран през 1991 г.

„Знаех, че е успешно това, което правим, но че чак толкова голям усшех ще има - даже не съм се замисляла. Защото винаги съм правила каквото трябва, пък да става каквото ще. Все още чувствам възторг и радост“, каза Скорчева пред бТВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай