„Пощенска кутия за приказки" представя темата „Следва продължение"

„Пощенска кутия за приказки" представя темата „Следва продължение" | StandartNews.com

София. Проектът „Пощенска кутия за приказки" отправя ново предизвикателство към почитателите на легендарните истории. На 13 май от 19:00 ч. в столичния клуб Sofia Live ще бъде представена темата „СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ". Най-популярната литературна инициатива отново ще ни накара да затаим дъх в очакване на поредна порция прекрасни разкази на знайни и незнайни творци от цяла България, съобщиха организаторите.

Най-добрите, завладяващи въображението истории ще бъдат прочетени на сцената от впечатляващ състав в лицето на Георги Мамалев, Митко Павлов, Иван Христов, Кирил Ефремов, Снежана Макавеева, Елен Колева, Ива Дойчинова, Драго Симеонов, Георги Кушвалиев, Константин Лунгов и Светлозар Желев.

В рамките на събитието ще бъде представен и сборникът с разкази на Йоана Мирчева "Слепи срещи". В книгата й са включени текстове, които е писала за „Пощенска кутия за приказки", както и непубликувани досега творби. Сборникът "Пощенска кутия за приказки, част първа" отново ще може да бъде намерен в клуба, по време на четенето.

Поредното издание на инициативата обещава и много награди за феновете. Входът е свободен, а настроението е гарантирано. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай