Политици нахлуват във ВИП брадър

Продуцентите продължават преговорите с две световни звезди

Политици нахлуват във ВИП брадър | StandartNews.com

Четирима коментатори ще одумват съквартирантите в Домсъвета

Политически лидери разговаряли с продуцентите на "ВИП брадър" за възможността да влязат в Къщата и да дебатират със Съквартирантите. Въпросните господа искали да обсъждат социалната и политическата ситуация в ефир. Под каква форма да стане, това все още се обмисля, но вероятно ще се случи, каза диригентът на шоуто Нико Тупарев. Риалитито, което е подчинено на "социалистическа тематика" и се нарича "Образцов дом", ще продължи 3 месеца, но участниците ще могат да гласуват на изборите на 5 октомври. Те ще получат специална градска отпуска за това.

Тупарев обясни, че идеята е народът да бъде провокиран за размисъл. То има препратки към миналото заради 70-ата годишнина от 9 септември. Една от бъдещите брадърки била запитана знае ли каква дата е 9 септември, а тя отвърнала: "А, мисля, че тогава нямам ангажименти!". Нико Тупарев, Радо Тушев, Силва Зурлева и Антоний Мангов споделиха подробности за новия сезон в шатра, реплика на мавзолея на Георги Димитров.

Ники Кънчев изрецитира изявленията на първите двама участници, които присъстваха безмълвно - Йорданка Христова и Евгени Минчев. Те трябваше само да позират пред обективите. Оказва се обаче, че поп примата, която празнува рожден ден, решила да си направи нестандартен подарък.

Данчето пристигна с шик тоалет в бяло и черно и тъмни очила "Кристиан Диор", купени от чужбина през 1974 година с първия й хонорар от участие извън граница. Те са лимитирана серия, споделена само със звезди като София Лорен.
Евгени прикова вниманието с тъмен клин и шал с цветовете на дъгата, емблематични за гей общността. "Посвещавам появата си с този символ на академик Чавдар Драгойчев, Георги Парцалев, Емил Димитров, Васил Андреев - мои приятели и изключителни българи, които бяха репресирани заради сексуалността си по време на социализма. Да признаеш, се изисква огромна смелост и мъдрост", сподели по-късно Минчев.

Домакините почерпиха "тружениците от масмедиите" с кафе от стара кубинска кафеварка, сандвичи с шпек и руска салата, с шмиркезе и домати, бисквити "котешко езиче" и автентичен локум.

"Другари и другарки, днес сме се събрали на тържествено заседание по случай тринаесетия конгрес, извинете, сезон на "Биг брадър", шестия на "ВИП брадър" и манифестация по повод причината тази година "ВИП брадър" да се превърне в "Образцов дом" - 70-годишнината от 9 септември 1944", даде старт на сбирката водещият Ники Кънчев. После стана ясно, че за първи път ще има четирима постоянни коментатори, събрани в Домсъвета. Те ще следят и анализират събитията в Къщата по време на лайфовете. Това са бизнесменът Александър Найденов, тв водещата Венета Райкова, продуцентът Магърдич Халваджиян, който не вижда "конфликт на интереси" в това, че ще участва в две предавания едновременно. Ще има още един човек, който ще одумва брадърите, но неговото име се пази в дълбока тайна.

Също за първи път съдбата на Съквартирантите ще се решава не само от Големия брат, но и от двама от участниците, които ще получат властта в Къщата, превръщайки се в своеобразно Политбюро още на старта на предаването на 15 септември от 20 часа.

Говори се, че продуцентите се опитали да вербуват доста звезди, сред които и не особено известни персони - най-вече сред манекенките, но те категорично отказвали да участват въпреки апетитните хонорари. Още един красавец обаче ще прави впечатление в Къщата, освен любимеца на зрителките Иво Аръков. Това ще бъде Мартин Мартинов, носител на титлата "Мистър България 2009". Той поживя доста време в Щатите и се чуваше, че често купонясва на частни партита в Маями. Там се засичал с Леонардо ди Каприо, Мел Гибсън, Джерард Бътлър, Джони Деп.

Дали ще има чужда знаменитост, както е по традиция за ВИП издание, още е под въпрос. Тупарев издаде, че се водят преговори с две звезди, едната от които е Марадона. Но все още няма яснота - зависело дали свободното им време ще съвпадне с подходящ момент и за шоуто.

Минувачи пък се радваха на Ники Кънчев и се интересуваха дали ще има нов сезон на "Стани богат". За това обаче още не се говори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай