Поли с опасност за живота в "Братя"

Юлия научава лоши новини, свързани с плана да се отърве от Карамитев

Поли с опасност за живота в "Братя" | StandartNews.com

Залавянето на Поли да шпионира в офиса на „Детонал“ изправя на нокти Топал и Акарди, заедно с Велин, който лично я заварва да тършува около един от фирмените компютри. Сандо много добре си спомня, че я познава като приятелка на Симо и още не може да забрави как точно тя е била една от причините за сериозен сблъсък с Радо преди време. Акарди е убеден, че малката работи за Андреев и е изпратена от него да търси улики, с които да се навреди на оръжейния им бизнес с брат му. Поли безуспешно се опитва да убеди разярените мъже, че тя няма нищо общо с Радо, а просто изпълнява служебните си задължения да почисти офиса. Напрежението ескалира, младото момиче изпада в извънредно опасна ситуация и е на ръба да загуби дори живота си. Има ли някой или нещо, което може да я спаси, преди да е станало твърде късно?

В отдел „Наркотици“ продължават разследването на сигнала за превозното средство, собственост на фирма „Детонал“, за което има подозрение, че е участвало в пренос на пратка с наркотици около българската граница. Антимафиотите все още не могат да разберат какво общо има бусът на оръжейния завод с канала на Радо Андреев, чиито се предполага, че е наркотикът. И то, при положение, че в момента Денис Топал очевидно не е в добри отношения с бившия си партньор и надали би участвал точно в неговите схеми. След проверката в „Детонал“, Черкезов получава изисканата от Александър Акарди официална информация за траекторията на движение на разследвания от ГДБОП бус. Данните и допълнителните сведения от информатори на полицията подсказват, че Радо развива доста по-широка дейност, отколкото инспекторът предполага. Какъв ход ще предприемат спецполицаите и има ли начин да хванат натясно Андреев?

Юлия научава лоши новини, свързани с плана да се отърве от Карамитев. Вбесена от неприятното предчувствие, темпераментната украинка осъзнава, че й трябва много по-хитър ход, за да спечели битката отвътре. Тя взима опасно и провокативно решение да постави капан на Марин, който реално е една от най-съществените й пречки да бъде свободна. Ако успее да го елиминира, тя бързо ще получи това, което най-силно желае. Рискованото начинание или ще й осигури път към свободата, или ще я погуби. Ще се хване ли асистентът на Филип на въдицата и кой ще излезе победител от злокобната война между Юлия и Марин?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай