Сряда,

Подробности около достъпа за концерта на Accept

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Този уикенд в града под тепетата предстои едно от най-специалните събития за феновете на рока. Легендите Accept заедно със Симфоничния оркестър на Пловдив ще изнесат два грандиозни концерта, които ще заснемат за предстоящо DVD. Датите са 18 (събота) и 19 (неделя) май 2019-а. Вратите на Античния театър ще отворят в 19:00 часа. Музикантите ще излязат за двучасовото шоу на сцената точно в 20:00 часа.

Тази година Пловдив е културната столица на Европа, а мястото на провеждане на това специално събитие е построено преди около 2000 години. Тетърът е разположен между Джамбаз тепе и Таксим тепе и e единствената запазена антична театрална сграда по българските земи. Адаптирана е за съвременния културен живот на града и от години в нея се провеждат различни по характер спектакли.

На концерта на Accept лица под 18 години влизат с подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето – и билет. Без билет ще се допускат само деца до 7 годишна възраст, но без право на място. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на храни и напитки; видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи; аудио записващи устройства; преносимо лазерно оборудване; оръжие; стъклени бутилки; всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

За 18-ти май билети няма, но за 19-ти все още има онлайн и в мрежата на Евентим, Български пощи, билетна каса на EVENTIM на ул. „6-ти септември“ в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички