Почина майката на Слай

Джаки Сталоун си отиде на 98

Почина майката на Слай | StandartNews.com

Джаки Сталоун - прочутата астроложка на звездите и майка на любимия екшън герой на зрителите Слай - е починала на 21 септември на 98-годишна възраст. Тъжната новина съобщи Франк, по-малкият брат на Роки. 

"Тя беше невероятна жена, безстрашна, изпълнена с дух до последния си дъх. Напусна ни в съня си, както искаше. Беше трудно човек да не я хареса - тя беше много ексцентрична и пъстра личност. Преживя Сухия режим, Голямата депрсия и Втората световна война. Обичах да я слушам с часове, когато разказваше за 20-те, 30-те и 40-те години - истински урок по история. Умът й беше остър като бръснач до последния й ден", написа синът й в социалните мрежи. 

Джаки се прочу през 90-те, след като публикува поредица книга за астрология и отвори собствена гореща телефонна линия за екстрасенс. През 80-те участва в кеч поредицата "G.L.O.W.: Gorgeous Ladies of Wrestling", която беше адаптирана по Нетфликс. 

Жаклин Франсес Лабофиш е родена на 29 ноември 1921-а във Вашингтон. На младини работи като еквилибрист, танцьорка и фризьорка. Омъжва се за Франк Сталоун старши през 1945-а, ражда Силвестър през 1946-а и Франк младши през 1950-а. През 1964-а от втория й съпруг Антъни Филити ражда Далто, който почина през 2012-а.

В официалния си сайт Джаки пише, че през кариерата си е работила с царе, министри, политици, филмови звезди, генерали, гангстери, полицаи и свещеници. Тя е авторката на "Румпологията" - техника като гледане на длан, само че на задните части. Тя имаше и собствена линия козметика за лице.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай