Пласидо Доминго: Не съм насилник

Певецът си върна гласа и се излекува от COVID-19

Пласидо Доминго: Не съм насилник | StandartNews.com

Пласидо Доминго, който през 2019-а беше обвинен в сексуални посегателства, успя да възвърне гласа си и да отхвърли обвиненията срещу него. Звездата се кани да възобнови рециталите си, предава Франс прес. Маестрото беше заразен с Ковид-19, след което за щастие се възстанови.

"Аз се промених. След като се разбра, че имам Ковид-19, аз си обещах, че когато се възстановя, ще се преборя да измия петното от името си. Никога през живота си не съм насилвал никого. И това ще го повтарям, докато съм жив!", заявява развълнувано музикантът в интервю пред италианския вестник "Република".

75-годишният Доминго беше обявил от дома си в мексиканския град Акапулко през март, че е дал положителна проба за Ковид-19 и е бил хоспитализиран.

"Това, че отново възвърнах гласа си, беше истинско чудо. А само преди 2-3 месеца не бях сигурен дали отново ще мога да пея", споделя оперният ас.

Доминго прекара дълга изолация в Акапулко и това му помогна да размишлява над нещата от живота. Сега той копнее да се върне към нормалния си начин на живот. Това, естествено, няма да му е лесно, заради отправените му обвиненията в сексуални посегателства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай