Пак скандал с "Мис Плеймейт"

Пак скандал с "Мис Плеймейт"  | StandartNews.com

Бойкотите срещу "Мис Плеймейт" продължават. Силиконката Джулиана Гани обяви публично, че се отказва от участието си. "От доверени лица разбрах, че всичко е нагласено - първото, второто и третото място са ясни. Носителка съм на две престижни корони. Смятам, че не мога да бъда оценена достойно и че не трябваше по този подъл начин да използват името ми. Нито аз, нито други момичета сме пълнеж на конкурса, който отдавна е нареден. Успех", написа мацката.

Преди седмица колежката й по бомби Гентиана Халити обяви, че бойкотира конкурса със същите мотиви. Тогава тя направо обяви, че новата плеймейтка ще е еротичната танцьорка Вилиана. Според Гентиана гаджето на Вилиана е платило 20 000 лв., за да спечели фаворитката му. Самата танцьорка пък се засегна от обвиненията и обяви, че щом я подозират, няма да участва в конкурса. Състезанието е на 28 януари в столичен клуб.

"Всичко, което се пише напоследък по отношение прозрачността на тазгодишния конкурс Playmate of the Year, са спекулации", отговориха в писмо до медиите организаторите. Според тях с действията си Джулиана Гани не само опитва да дискредитира събитието, но и името на една от най-големите и влиятелни марки в света.

"Ако Джулиана не поднесе публични извинения и не се откаже от лъжливите си твърдения в рамките на 24 часа, ще бъде автоматично дисквалифицирана от конкурса и към нея ще бъде повдигнат съдебен иск според изричните правила на лицензодателя, Playboy Enterprises International", пишат още организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай