Събота,

Откровенията на лошите момчета от „Откраднат живот“

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

„Доцент Мазов не е злодей – в него по-скоро има професионализъм и цинизъм. Хората го виждат в съвсем друга светлина, когато става въпрос за съпругата му Лора Хинова“, разказа Мони Монев, който гостува в компанията на Даниел Рашев и Никола Мутафов в "Здравей, България". „Лошите момчета“ на най-успешния български медицински сериал споделиха защо е важно да има образи, които разместват пластовете в „Света. Анастасия“ и как провокацията понякога е най-добрият начин да кажеш истината. „Толкова сме се слели с персонажите си,  че понякога се чувам как отговарям на майка ми по телефона: „в Операция съм“.  Приятели лекари ме канят на дипломирането си, завършването на специализации и други важни за гилдията събития – приятно е да участваш във всичко това!“, разказа Дани Рашев – анестезиологът доктор Врабчев. Въпреки трудният характер именно той помогна на доктор Стаменова да преодолее своята зависимост, а интуицията му показа, че доза скептицизъм може да бъде здравословна в отношенията.

„Виждал съм лекари, които се държат предизвикателно и не е приятно, но хората са много различни“, допълни Никола Мутафов - вечно готовият за шеги, облози и неподходящи коментари доктор Пенев. В „Откраднат живот: Любовта лекува“ хирургът направи истинска трансформация – с подкрепата на приятели той  повярва в себе си и оглави спешното отделени, показвайки друга страна от своя характер.

Личните отношения, борбата между живота и смъртта, прошката и избора ще бъдат водещи в последните епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Големият финал на сезона е на 23 май от 20 часа.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Препоръчани новини

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички