Орлин Павлов: Трудно се гледам и не се харесвам

Никога не съм доволен от себе си и съм много критичен, заяви пеещият актьор

Орлин Павлов: Трудно се гледам и не се харесвам | StandartNews.com

Орлин Павлов разкри каква е връзката между новия му сингъл „Див Рай“ и музиката от сериала „Пътят на честта“, както и защо музикантът го определя като едно от най-добрите, които е направил досега.

„Ваксинирах се, защото исках да се чувствам по-свободен и да бъда сигурен за себе си и близките си. Много се двоумях, но след като си представих, че трябва цяло лято да си правя PCR тестове и да съм ограничен по граници или на снимки, реших да го направя. Мисля, че не сбърках. Цялото семейство сме с ваксини, но всеки сам си преценява дали да го направи. Мисля, че трябва да се говори открито. Аз самият през последната година бях объркан, заради цялата информация, която ни залива. Но взех решението и едва ли нещата са толкова страшни и има план, който да ни обърква и да унищожи всички. Затова го направих с усмивка“, сподели в ефира на Нова мнението си за ваксините и пандемията изпълнителят.

„Лятото го прекарах в снимки и тези три месеца ще останат в съзнанието ми с това, което всички свършихме с двата екипа на „Пътят на честта“. Не успях много да почивам, но със семейството имахме едни 10 дни, които отидохме на море“, разказва Орлин за отминаващото лято.

„Никога не съм доволен от себе си и съм много критичен. Трудно се гледам и не се харесвам. Винаги искам нещата да са изпипани. Дори и когато слушам песен, за която мисля, че е много добра. Обикновено след две-три години си казвам, можеше тук да го кажа по друг начин. Мисля, че повечето артисти са така. Едва ли има артист, който си казва: „това е най-доброто, което съм направил“? За сега тази песен и този клип са най-хубавото нещо, което са ми се е случвало и естествено „Пътят на честта“ като роля и актьорско предизвикателство“, разказва изпълнителят за дългочаканата песен „Див Рай“.

„Вече чухме първата песен на Михаела Маринова „Сериал“, която е много хубава и се радвам, че аз също мога да изпея песента "Див Рай". Силни аплодисменти за Виктор Чучков, какот и за целия екип, който направи страхотния клип. Също така за продуцента Сашо Христов и за оператора Боби Славков. Получи се интересен клип, в който по някакъв начин може би издаваме какво ще се случи малко по нататък в сериала, но истината е, че само загатваме. Не разриваме всичко, но аз виждам любов, страст, екшън, криминална история, едно самотно момче... Снимахме на язовир Искър и Виктор ме убеди, че ще е жестоко да вляза и да поплувам. И аз му се доверих. Заснехме го за един ден, като започнахме снимки в 4 сутринта. Песента е създадена от страхотен международен екип от продуценти, които имат 5-6 награди „Еми“. Текстът е на Росен Кокошаров, а от българска страна ме подкрепиха „Вирджиния рекърдс“, разяснява артистът подробности за създаването на песента и снимките за клипа.

„Аз не правя песен, за да се харесам на някого. Не тръгвам в тази посока. Няма как да се харесаш на всички. Правя това, което на мен ми харесва. Когато чух песента и аранжимента, моментално станах част от нея. Знаех, че няма да е просто проект, в който съм се включил, за да изпея. Песента мина през мен. Имам приятели, които много често ходят на кастинг в Англия и според последната информация се оказва, че е важно да покажеш и колко последователи имаш. Евентуално от продукцията може да имат някаква полза от това, че ти си супер известен в социалните мрежи. Надявам се това да не се превърне в правило, защото си представи, че има актьори, които са супер подготвени и с опит, но без последователи в Instagram и такива с последователи, но без опит. Каква работа ще свършат последните? Всеки има талант, но въпросът е да има шанса да го развие. Шансове има много, тъй като има кастинги за това. Аз може би губя около 90% от тях, но когато го спечелиш си щастлив, защото си минал през трудното“, допълва Орлин.

„Най-неизвестната роля, която всеки ден градя с много любов, е тази на баща“, признава актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай