Фермер подлуди Америка. Песента му счупи рекордите

Непълно неизвестен е, а оглави класациите

Фермер подлуди Америка. Песента му счупи рекордите | StandartNews.com

Елитът на САЩ беше разстресен от кънтри песента "Rich Men North of Richmond" заради острия си политически текст. Тя беше пусната в социалните мрежи от напълно неизвестния селскостопански работник Оливър Антъни и все още запазва своята позиция. Миналата седмица тя оглави за първи път в историята й музикалната класация за сингли Хот 100 на "Билборд", съобщава сайтът на изданието.

Антъни сътвори история преди седмица, когато стана първият автор на песен, който никога не се е появявал в класация, успял да покори върха на престижния чарт за сингли Хот 100 на "Билборд". 

Песента "Rich Men North of Richmond" беше пусната в Ютюб на 11 август.

Второто и третото място в седмичната класация Хот 100 остават непроменени спрямо предходната седмица и също се заемат от сингли на кънтри певци - "Fast Car" на Люк Кумс и "Last Night" на Морган Уолън.

Челната петица в класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли се допълва от певицата Тейлър Суифт, която също запазва позицията си от предходната седмица с "Cruel Summer", и рапърката Доджа Кет с "Paint the Town Red".

В Топ 10 на чарта намират място още Рема и Селена Гомес с "Calm Down", рапърът Гъна с "Fukumean", Оливия Родриго с "Vampire", Дуа Липа с "Dance the Night" и Ники Минаж и Айс Спайс с ремикса на "Barbie World". Последните две песни са от саундтрака на касоразбивача "Барби", пише БТА

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай