Новият сингъл на BLDRSH „Трета нощ“ – фентъзи приказка с отворен край

Бандата свири на REBEL REBEL на 10 септември в Арена София

Новият сингъл на BLDRSH „Трета нощ“ – фентъзи приказка с отворен край | StandartNews.com

„Трета нощ“ на BLDRSH излезе днес, 2/09, в 10 сутринта с премиера в официалния YouTube канал на групата. В третата от серията от четири, концептуално свързани визуализации към новите песни нa BLDSRH, историята продължава с магична книга, адски камък и праща главния герой в алтернативни измерения.

“Трета нощ” е всичко, което не ни оставя да спим. Всичко, което ни кара да се вълнуваме, когато трябва да сънуваме. Всеки път, когато знаем, че си вредим, но сладостта от удоволствията надделява,“ разкрива част от идеите си авторът на текста и музиката Косьо Коларов.

Видеото към „Трета нощ“, в което случаен елемент няма и всеки кадър е на мястото си, за да надгради историята от „Заедно ли ще горим?“ и „Сам“, отново е на режисьора Петър Тухчиев – най-близък приятел и четвърти член на BLDRSH. Местата, на които е сниман новият видеоклип, са символични за него, Косьо, Марти и Митко. „Трета нощ“ е действително безсънна за снимачния екип в новото място за независима култура във Варна - стария барутен погреб ReBonkers, чиято водеща идея при възстановяването му е, той да дава сцена именно на развиващи се млади артисти. Художествена галерия в Добрич е втората ключова за историята локация, която пасва изключително на двайсетарската ноар стилистика на „Трета нощ“.

„Трета нощ“ е част от лайв сетовете на бандата от началото на годината и вече е от любимите на публиката заради безкомпромисните рифове и експанзивната енергия, която носи. Но първото ѝ изпълнение на живо след официалната видеопремиера, BLDRSH ще направят на REBEL REBEL в Арена София (Столичен Колодрум) следващата събота. Алтернативният фест REBEL REBEL 2022 е на 10 и 11 септември с повече от десет от най-добрите независими български артисти, а билети има тук.

====

BLDRSH са:

Коста Коларов – вокали и китара

Димитър Димов – бас китара

Мартин Кирилов – барабани

===

@ Web store BLDRSH  

@Spotify BLDRSH  

@Facebook BLDRSH  

@Instagram BLDRSH

@Youtube BLDRSH  

===

Photo credits: Ramble Rattle

Press & Management: Projector Plus

Проектът се реализира с подкрепата на Национален Фонд Култура.

===

Tрета нощ

Продуцент: BLDRSH

Музика, микс и мастър: Коста Коларов 

Текст: Коста Коларов 

Аранжимент: BLDRSH

Записи: Васко Райков (Audioslot) и Коста Коларов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай