Зимни изненади в "All Inclusive" 3

Случват се много интересни неща и любопитни заплитания на отношенията между персонажите, разкри Ненчо Балабанов

Зимни изненади в "All Inclusive" 3 | StandartNews.com

"All Inclusive" се завръща в ефира на Нова на 5 март в 21:00 часа. Приятелските семейства Сиромашки и Чобанови преживяха две почивки – на морския бряг и в преследване на тракийско съкровище във Велинград. Идва ред за зимни преживявания в Банско. 

„Предстоят ни големи изненади. Въпреки че това е трети сезон, винаги и сценаристът, и режисьорите имат с какво да ни изненадат, а нашите герои да изненадат и зрителите. Случват се много интересни нови неща и любопитни заплитания на отношенията между персонажите. В новите серии има и нови герои. Забавлявахме се много и очакваме и зрителите да го направят. По време на снимките горе на пистите в планината беше много студено, но слава Богу имаше слънце. Това ни помогна, защото на -15 градуса, можехме само да си вземем чай от заведенията, който да изпием навън заради противоепидемичните мерки. Интересното е, че за трети път сценаристът Иван Ангелов успява да заплете така умело взаимоотношенията помежду ни, че да ни изправи пред огромни изпитания, след които нашето приятелство, чувства и емоции да се затвърдят и да оценим важните неща в живота“, разказва Ненчо Балабанов.

„Това което ни очаква в трети сезон на сериала е една година зимна ваканция за нашите герои. Досега имахме една морска и една планинска, а сега дойде ред на зимната. Така си попълваме като мъниста всяко едно кътче от България, където си заслужава българите да посетят, като си направят една хубава почивка. Вярвам силно, че в тази стресираща обстановка, в която живеят хората в наши дни, е важно да имат повод за усмивка. Надявам се всеки петък вечер „All inclusive” да бъде една разтуха за тях. Освен темата за приятелството, върху която акцентираме във всички сезони досега, другото, върху което наблягаме, е връзката ни с фолклора, с корените ни. Затова и избрахме Банско като арена за третия ни сезон. Място с много история и притегателен център не само за българите, но и за доста чужденци. Вярвам, че локалните истории, които са истински и ценни, е важно да бъдат представени“, разкрива продуцентът Краси Ванков.

„Имаме уникален каст. Радвам се, че сме се събрали. Защото комедийния жанр изисква определени умения. Важно е актьорите да умеят да разсмиват, но и да притежават т.нар. емоционална памет, защото едната сцена понякога се снима днес, а другата след три дни. Специални благодарности за сценариста и режисьорите Боя Харизанова и Сашо Косев. Прекрасна работа!“, категоричен бе Ванков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай