Нова звезда в „Отдел Издирване“

Беше ми тежко да боравя с оръжия, споделя а Елена Телбис от Народния театър

Нова звезда в „Отдел Издирване“ | StandartNews.com

Елена Телбис от Народния театър е сред младите звезди в „Отдел Издирване“, поредния сериал на Нова телевизия, който ще гледаме от 26 февруари.  

 „Историята започва с убийство, което отвежда към миналото, когато персонажите на Юлиан Вергов и Ана Пападопулу още са били семейна двойка. Аз играя инспектор Магдалена Парушева, която е голям професионалист – тя е от хората, които не говорят много, по-прибрана е, но винаги с точен коментар на място. Много е бойна, което е свързано с миналото ѝ. Имам голям късмет, че попаднах в екип от приятели. В сериала си партнирам с Христо Петков, който е възможно най-добрият партньор, който човек може да има. На жените ни се наложи да носим  пистолети, а понякога по време на акция и тежки бронежилетки и белезници. Но свикнахме. Имаше много трудни моменти. Не ми беше лесно да боравя с оръжие и да произвеждам изстрели, да участвам в сцени с насилие, с каскадьорски хватки“, разказа Елена в „Събуди се“.

Тя завършва НАТФИЗ в класа на професор Ивайло Христов, а година по-късно вече покойният директор на Народния театър Павел Васев я кани в академичната трупа. Елена играе в други театри в столицата, а зрителите я познават и от голямото кино с ролите ѝ във филми като „Каръци“ и „Лошо момиче“. През 2015 година получава „Икар“ за своята Катя в спектакъла на Явор Гърдев „Жана“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай