Събота,

Нова звезда в „Отдел Издирване“

От: Агенция Стандарт -
178
Нова звезда в „Отдел Издирване“
A
A
A

Елена Телбис от Народния театър е сред младите звезди в „Отдел Издирване“, поредния сериал на Нова телевизия, който ще гледаме от 26 февруари.  

 „Историята започва с убийство, което отвежда към миналото, когато персонажите на Юлиан Вергов и Ана Пападопулу още са били семейна двойка. Аз играя инспектор Магдалена Парушева, която е голям професионалист – тя е от хората, които не говорят много, по-прибрана е, но винаги с точен коментар на място. Много е бойна, което е свързано с миналото ѝ. Имам голям късмет, че попаднах в екип от приятели. В сериала си партнирам с Христо Петков, който е възможно най-добрият партньор, който човек може да има. На жените ни се наложи да носим  пистолети, а понякога по време на акция и тежки бронежилетки и белезници. Но свикнахме. Имаше много трудни моменти. Не ми беше лесно да боравя с оръжие и да произвеждам изстрели, да участвам в сцени с насилие, с каскадьорски хватки“, разказа Елена в „Събуди се“.

Тя завършва НАТФИЗ в класа на професор Ивайло Христов, а година по-късно вече покойният директор на Народния театър Павел Васев я кани в академичната трупа. Елена играе в други театри в столицата, а зрителите я познават и от голямото кино с ролите ѝ във филми като „Каръци“ и „Лошо момиче“. През 2015 година получава „Икар“ за своята Катя в спектакъла на Явор Гърдев „Жана“.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички