Петък,

Нова двойка в Bulgaria on air

От: Агенция Стандарт -
Нова двойка в Bulgaria on air
A
A
A

Гергана Венкова и Златимир Йочев са новата екранна двойка в сутрешния блок на Bulgaria on air. Към харизматичния водещ на „България сутрин“ се присъединява един от най-подготвените политически репортери в страната. Всяка сутрин от 6 и 30 до 9 и 30 часа телевизионният тандем ще информира зрителите по всички актуални теми – с коментари от различни събеседници и експерти, с репортажи и включвания на живо от ключови места.

Преди да влезе в екипа на Bulgaria on air през 2016 година Гергана Венкова трупа опит в редица новинарски медии у нас, а през 2013 година преминава стаж и в световния новинарски гигант CNN в Атланта, САЩ. Там придобива опит в отразяването на извънредни събития и подготовката на важните за хората новини.

„България сутрин“ е блокът, с който е наистина приятно да отвориш очи, да изпиеш кафето си и да започнеш позитивно новия ден. Разбира се, предизвикателството е голямо, но удовлетворението, че правим нещо полезно в името на зрителите надделява и ме мотивира да давам най-доброто от себе си“, споделя Гергана. Златимир Йочев започва да води „България сутрин“ от 2017-а, а през декември на 2018-а излиза в отпуск по бащинство. Тъкмо тогава Гергана Венкова поема микрофона. Сега двамата заедно ще продължат да поднасят на зрителите най-актуалната информация и любопитните анализи.

Още една новост в сутрешния блок е и стартът на рубриката „Зад маската“. В нея всяка сряда друг доказан политически репортер, Мария Папазова, представя артисти, политици, лекари и обществени дейци отвъд публичния им образ. Пред микрофона й вече застанаха Стилиян Киров – директор на Илинойската филхармония, и архитектът, режисьор и основател на фондация “Нашият дом е България” Пламен Мирянов. Личните истории на българите, които след години живот в чужбина, решават да се завърнат в България, звучат всеки четвъртък в рамките на „България сутрин“, представени от Петя Кертикова. Най-често дискутираният дебат е може ли успехът зад граница да надделее над любовта към родината и семейството.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички