Нов бг сериал разтърсва ефира. Кой участва?

"Лъжите в нас" стартира през пролетния телевизионен сезон по Нова

Нов бг сериал разтърсва ефира. Кой участва? | StandartNews.com

Фото: Кирил Станоев за NOVA

Нова телевизия отново ще изненада зрителите с нов български сериал през пролетта. Авторската продукция „Лъжите в нас“ ще допълни разнообразната оригинална програма на медията, затвърждавайки дългогодишния й ангажимент да подкрепя развитието на филмопроизводството в България. 

Контрастната и драматична история на една фамилия, живееща между тъмната и светлата страна на живота, ще завладее ефира през предстоящия телевизионен сезон. „Лъжите в нас“ е сериал, който се отличава с висок продукционен стандарт, ярки образи и сюжетни обрати. Той ще засегне темите за семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.  

Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива (Константин Шейтанов), готов на всичко, за да опази империята, която е изградил. В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, в следствие на незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство. Любими български актьори ще вдъхнат живот на харизматичните личности от фамилия Шейтанови и най-близкото им обкръжение – Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Многопластовият сюжет на сериала ще направи паралел между минало и настояще. Зрителите ще станат свидетели на събития години преди прехода, които бележат и началото на империята на Шейтанов. На повърхността ще изплуват тъмни тайни, лъжи и заплетени схеми. Голяма трагедия ще остави следи в семейните отношения, с които героите ще се опитат да се преборят и да достигнат до истината.

Зад продукцията стои опитният екип на Dream Team Group, познат с доказания си професионализъм и работа по хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“. Новата поредица „Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент - Евтим Милошев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай