Невероятната нова визия на Cocoon за първи път в България

Българските почитатели на Свен Ват и компания ще са първите, които ще станат свидетели на аудио визуалното пиршество

Невероятната нова визия на Cocoon за първи път в България | StandartNews.com

Тази събота в Интер Експо Център Cocoon ще представят новия сценичен дизайн, който ще обиколи света следващата година. Така Българските почитатели на Свен Ват и компания ще са първите, които ще станат свидетели на аудио визуалното пиршество, подготвено от  DubLab, компанията на Хуао Карильо – един от най-търсените видео дизайнери в момента.

Какво е DubLab - https://dublab.pt ? Това е водеща световна фирма за сценичен дизайн и видео съдържание, базирана в Лисабон Португалия. И тъй като електронната музика е тясно свързана с дигиталното видео изкуство, най-големите проекти на компанията са именно в тази област. Техни клиенти са легендарните фестивали – Kappa Futur, Time Warp, Neopop, Movement и MDRNTY, лейбъли като Cocoon, Diynamic и Sci + Tec, както и артисти като Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, Paco Osuna и Matador.

Многогодишната връзка на DubLab с Cocoon най-добре показва развитието и израстването във визуално отношение на това парти, започнало преди 20 години в клуб Амнезия Ибиса и постепенно превзело света. Най - новият му 3D сценичен дизайн включва мапинг проекция върху ликра, съчетана с огромен LED екран и изглежда меко казано впечатляващо. Специално за събитието от Франкфурт пристига и снимачен екип, който ще заснеме рекламен клип за Cocoon 22/ 23.

Страница на събитието -  https://www.facebook.com/events/832277097932452

Билети - https://epaygo.bg/1046453104?fbclid=IwAR3mHkQ356gJV0417s0-TeQiu2j1IG8cHozz7VIRyxA_BlZd2VKbROLPrhw

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай