Наум Шопов разкри тайни от "Откраднат живот"

Предстоят още много по-интересни сюжетни моменти, сподели актьорът

Наум Шопов разкри тайни от "Откраднат живот" | StandartNews.com

Десетият сезон на „Откраднат живот” заинтригува зрителите с нови сюжетни линии и неочаквани трудности за директора на болница „Св. Анастасия” – д-р Тасев. Колегите му започнаха да губят доверие в него, а той самият търси изход при един от най-големите си врагове – Иво Фотев. Намесата на д-р Нора Чилингирова допълнително влоши положението.

„С моя персонаж все така се случва, че е в сложни схеми и взаимоотношения с всички. С Фотев отново сме в триъгълник, а ако до момента изглежда интересно – предстоят още много по-интересни сюжетни моменти”, сподели Наум Шопов в ефира на Нова. Актьорът разкри, че се е запознал със сюжета на няколко предстоящи епизода и се задават големи обрати.

След приемането на проф. Цонев в болницата всички лекари се чудят каква е причината за сърдечния арест. Врабчев, Захариев и Наков имат съмнения, че Фотев е замесен в случилото се, но други лекари приемат твърденията им за конспиративна теория.  

Междувременно Кая решава да празнува рождения си ден с приятелките си в болницата. Тя кани и д-р Хаджихристев на женското парти. Първоначално той отказва, но Кая успява да го убеди да присъства. Какво ще се случи на рождения ден и доволна ли ще бъде рожденичката?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай