Натурални vs. напудрени - кой ще надделее

Натурални vs. напудрени - кой ще надделее | StandartNews.com

Джорджано хит в социалните мрежи

Брадърите и фермерите с тотално противоположни концепции

За пръв път двете риалитита, които бТВ и Нова предлагат, се впуснаха в абсолютно противоположни стратегии. Виповете се кичат със слогана "100 % напудрени", а фермерите разчитат на максимална натуралност. В риалитито на Иван и Андрей феновете се радват на първите 16 нормални българи, които сме виждали в подобен развлекателен формат. "Заявката на това шоу е да се случи нещо градивно, а не разрушително и самоизлагащо се", коментира Мартин Карбовски в студиото на "Фермата".

Селекцията от бъдещите аграрни спецове предлага на зрителите най-разнообразни типажи и характери, на възраст между 18 и 55 години. "Много от тях не биха попаднали в нито едно от останалите риалита, защото това са хора с ценности и морал, истински българи, които да ни накарат да се гордеем, да мислим", каза водещият Иван Христов. Колегата му Андрей също застана зад позицията, че участниците ще накарат зрителя да промени част от идеите си за това какво искат от живота.

Неслучайно една от участничките се обърна към своите съиграчи и каза: "Колко често сте се замисляли досега в живота, който минава толкова бързо, че истински ценните неща са малко - да имаш слънцето над теб, земята, да си направиш сам маса, на която да изядеш храната, която сам си отгледал. И също така да успееш за малко да се огледаш във времето покрай нас". В студиото обстановката бе повече от любопитна. Зрителският интерес бе поддържан и от провокативните коментари и анализи на психолога Ани Владимирова, главния редактор - Ники Николов, Карбовски и Люба Кулезич.

Невиждано досега, но Карбовски пророни и няколко сълзи, когато изгледа видеовизитката на единия от участниците - Райно Узунов, който определя себе си като "един обикновен човек от доброто старо време". Той довери, че ще бъде щастлив, ако дъщеря му остане девствена до сватбата. Карбовски подчерта, че това е един човек от друго време и сподели, че се възхищава на такива хора и вече му е омръзнало от "пачи" и "кифли". "Не мога да повярвам, че говедо като теб се разплака", каза в типичния си стил Кулезич към Мартин, който се опита да прикрие сълзите си зад тъмни очила, но колежката му издаде, че се е разчувствал.

По същото време по Нова течеше стартът на "ВИП брадър". Известните лица в Къщата бяха Преслава, Катя и Здравко от дует "Ритон", Кичка Бодурова, Джорджано, Стефан Гъмов, Луна, Люси Иларионов, Ернестина Шинова, Иво Танев, ММА боецът Деян и еротичните моделки Светлана Василева и Моника Валериева, които вече съжителстват под един покрив. Преди да влязат в шоуто, всички те са били в пълна изолация - настанени в столичен хотел, без телевизори в стаите, без таблети и лаптопи, и с отнети телефони. Последното им обаждане, преди прибирането на джиесемите, е било към най-близките, които са ги окуражавали с мили думи.

Голямата част от Съквартирантите са взели със себе си снимки на семействата си. Багажът на женската част включва пищни рокли, високи токчета и много козметика. Една от VIP съквартирантките влезе с цели 4 куфара, един от които е пълен само с 12 чифта обувки. Повечето мъже, очаквано, бяха далеч по-скромни в това отношение. Както се шегува един от участниците "на нас, мъжете, егото ни тежи достатъчно, затова сме по-обрани в куфарите". Повечето звезди си поръчаха лека вечеря, която най-развълнуваните гарнираха с новозеландско розе, за да успокоят нервите си преди голямото приключение. В социалните мрежи обаче тема номер стана присъствието на Джорджано. Повечето фенове определиха влизането му в Къщата като "черен хумор". Без съмнение обаче младият изпълнител с нулев талант ще е един от най-интересните за наблюдение випове.

"Фермата" влезе в живота на 41% от телевизионната аудитория в неделя вечер при 25 на сто за Нова по данни на агенция "Медиа рисърч", твърдят от bTV. Пикът на зрителски интерес достигал 1 310 703 души около 21 ч., когато в ефира бяха представени най-възрастният участник Райно Узунов и най-младият Рая Агонцева, 18-годишната дъщеря на Агонцеви, известни с участието си в риалитито на bTV "Survivor". Според агенцията на Нова тв "Нилсен" пък най-гледаното шоу е тяхното - "ВИП брадър". Те също се хвалят с над 40 на сто дял от зрителската аудитория, а за Би Ти Ви сочат едва около 28%.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай