Народния театър с жест към зрителите за новогодишната нощ

Деян Донков излиза на сцената с музикантите от „Карандила“

Народния театър с жест към зрителите за новогодишната нощ | StandartNews.com

В навечерието на Нова година – 31 декември, от 19:00 ч. на Голяма сцена, Деян Донков ще поднесе на публиката моноспектакъла „Камбаната“ по едноименния роман на Недялко Славов.

Народният театър е подготвил специална изненада за зрителите – всеки, закупил билет за програмираното за новогодишната нощ представление на „Камбаната“, получава комплимент – втори билет за спектакъла, подарък! Кампанията важи единствено за билети, закупени на касите на Народен театър „Иван Вазов“.

С този спектакъл – изповед Деян Донков пропътува пътя до човешкото сърце. Зрителите стават свидетели на катарзиса и духовното просветление на героя, които му дават любовта и вярата.

Актьор с неподражаемо присъствие на сцената и екрана, Деян Донков разкрива вечно търсещата си творческа същност с куража си да избере сложна тема, далеч от комерсиалното забавление. Склонността му към експериментиране води до особеното кинематографично въздействие на спектакъла, който разтърсва и възвисява.

В новогодишната вечер в представлението ще участват и музикантите от „Карандила“, които ще изпълнят лирическата музикална тема – песента на героя на Деян Донков – Вено.

Режисьор е самият Донков. Сценограф е Никола Тороманов, музиката е дело на Петя Диманова, видео дизайнът – на Марио Стойнов, а хореограф е Деян Георгиев. В образа на Лейла – Пламена Иванова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ивана
преди 4 месеца

Страхотна новина! Там сме!!!

Откажи