Моника Белучи призна за идването си в България

Наистина си прекарах много добре, каза актрисата

Моника Белучи призна за идването си в България | StandartNews.com

Световноизвестната актриса Моника Белучи даде ексклузивно интервю за Нова телевизия. Кино звездата разкрива какви спомени пази от България специално за зрителите на предаването „Събуди се“.

„Бях в България за снимките на филма „Memory“ и наистина си прекарах много добре. Иска ми се отново да се върна и да остана по-дълго, за да се свържа по-дълбоко с вашата страна. София е толкова красив град“ – споделя за първи път Моника Белучи.

Тя се срещна с екип на Нова по време на филмовия фестивал в Торино, където бе удостоена с наградата „Stella della Mole“ и проведе майсторски клас в Националния музей на киното в италианския град.

Тя разкрива и емоционални моменти от участието си във филма „Момичето във фонтана“, чиято премиера се състоя по време на кино форума. В него Моника Белучи влиза в образа на Анита Екберг – шведската актриса, станала легендарна с участието си в „Сладък живот“ на Фредерико Фелини.

Редувайки архивни кадри на Анита с историята на съвременна дива, каквато е Моника Белучи, режисьорът на лентата Антонджулио Паници се връща назад във времето, за да покаже символите на една отминала епоха. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай