Събота,

Моника Белучи призна за идването си в България

От: Агенция Стандарт -
930
Моника Белучи призна за идването си в България
A
A
A

Световноизвестната актриса Моника Белучи даде ексклузивно интервю за Нова телевизия. Кино звездата разкрива какви спомени пази от България специално за зрителите на предаването „Събуди се“.

„Бях в България за снимките на филма „Memory“ и наистина си прекарах много добре. Иска ми се отново да се върна и да остана по-дълго, за да се свържа по-дълбоко с вашата страна. София е толкова красив град“ – споделя за първи път Моника Белучи.

Тя се срещна с екип на Нова по време на филмовия фестивал в Торино, където бе удостоена с наградата „Stella della Mole“ и проведе майсторски клас в Националния музей на киното в италианския град.

Тя разкрива и емоционални моменти от участието си във филма „Момичето във фонтана“, чиято премиера се състоя по време на кино форума. В него Моника Белучи влиза в образа на Анита Екберг – шведската актриса, станала легендарна с участието си в „Сладък живот“ на Фредерико Фелини.

Редувайки архивни кадри на Анита с историята на съвременна дива, каквато е Моника Белучи, режисьорът на лентата Антонджулио Паници се връща назад във времето, за да покаже символите на една отминала епоха. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com