Момиче на Бонд снима тайно у нас

Олга Куриленко е прекарала по-малко от седмица на родна земя за нов филм

Момиче на Бонд снима тайно у нас | StandartNews.com

Френската актриса с украински произход Олга Куриленко, която изпълни ролята на момичето на Джеймс Бонд във филма „Спектър на утехата“, е посетила тайно България.

Красавицата е прекарала по-малко от седмица на родна земя за снимките на филм с работно заглавие The Princess („Принцесата“).

Въпреки че Куриленко е искала да запази в тайна визитата си в България, родният ловец на автографи и учител по география Тодор Петров успя да издебне актрисата пред хотела й, преди да си замине миналия петък. Самата Олга пусна две снимки от гримьорната си у нас, под които пише, че много й липсва работата по филма, който с колегите й са направили. Най-вече й липсват колегите от екипа, за които казва, че са истински професионалисти.

Преди да дойде у нас, Куриленко е била във Франция. Към днешна дата би трябвало отново да е на снимачната площадка, но на нов блокбастър, в който участват големи звезди като Брус Уилис и Джон Малкович. Филмът се казва White Elephant и според информацията в най-голямата филмова база данни Imdb вече се снима в американския щат Джорджия, съобщава "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай