Митко Щерев: Лили е затворена страница за мен

Въпреки всичко й желая да е жива и здрава, заяви композиторът

Митко Щерев: Лили е затворена страница за мен | StandartNews.com

За войната между Лили Иванова и Митко Щерев е изписано много, защото продължителността на конфликта им навъртя много години. Композиторът и примата на българската естрада продължават да са в смразяващи отношения, въпреки че циркулират слухове, че двамата са заровили томахавките. В това обаче няма нищо с истината. Щерев от дълго време е забранил на изпълнителката да пее негови парчета. Сред тях е емблематичната песен "Осъдени души".

"Лили е затворена страница за мен", заявява категорично пред столичен всекидневник легендарният композитор.

"Убеден съм, че не изпълнява мои парчета по концертите си. Не искам да говоря за нея. Въпреки всичко й желая да е жива и здрава. Да прави още много концерти. И да издава куп албуми", добави още по адрес на примата Щерев.

Създателят на "Диана експрес" се притеснява от лошата обстановка в България, свързана с разпространението на коронавируса. Щерев вече е ваксиниран с две дози на "Пфайзер". Имунизирал се е преди два месеца, но смята, че голяма част от нашите сънародниците се държат неадекватно.

"Говоря за тези, които са против ваксините. Те се опитват да внушат на останалите, че имунизацията срещу вируса ще ни навреди! Вече една година обясняват колко са опасни. След иглата ще ни се случат какви ли не лоши работи. Не, няма! Това е спасението. За мен антиваксърите са комплексари. Трябва да се слушат лекарите и специалистите, а не фейсбук тролове", коментира още Щерев. 

Легендарният композитор захапа и родителите, които не искат да тестват децата си. Въпреки че за малчуганите са предвидени щадящи тестове, много майка и бащи са против наследниците им да се проверяват дали са болни.

"Просто трябва да се изплюят. Не е кой знае какво. Не разбирам тези родители. Как иначе ще открият, че детето им е болно от коронавирус и разнася заразата, ако не се тества", чуди се Щерев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай