Митко Павлов води Икар 2020

Дългоочакваното събитие най-накрая ще се състои на 31 октомври в Народния театър

Митко Павлов води Икар 2020 | StandartNews.com

Водещ на тазгодишната церемония на Националните награди за сценични изкуства ИКАР 2020 ще бъде Митко Павлов. Ще участват още Койна Русева и Миро, както и балканските ъндърграунд музиканти, победителите от „България търси талант“ - Виво Монтана.

Дългоочакваното събитие най-накрая ще се състои на 31 октомври в Народния театър, но за съжаление на почитателите и поддръжниците на номинираните актьори – без публика в залата. Решението е взето с цел засилване на противоепидемичните мерки. Церемонията ще бъде заснета от Българската национална телевизия и излъчена същия ден в програмата на БНТ1. От 14 октомври ще бъде възстановено онлайн гласуването, в което всички зрители ще могат да подкрепят любимите си представления. Тази година за първи път беше иницииран зрителски вот, който има за цел да представи нагласата на публиките по отношение на номинираните спектакли за драматичен и куклен театър.

Малко преди началото на церемонията, от 17:00 часа на площада пред Народния театър „Иван Вазов“ - Шоуто на Маскотите ще забавлява малки и големи и ще създава настроение за всички софиянци по повод празничния маскарад за традиционния вече и у нас Хелоуин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай