"Мис Силикон" се гушка до Юруков в "Столичаните"

"Мис Силикон" се гушка до Юруков в "Столичаните" | StandartNews.com

"Комиците" май ще паднат от ефира

Снимките на осмия сезон на "Столичани в повече" вървят с пълна сила и отново ще има изненадващи гост звезди. Джулиана Гани, избрана за "най-добрия еротичен модел" и "Мис Силикон" била един от скритите козове в сериала на bTV. Тя си партнира с Руслан Мъйнов в един от първите епизоди. Според запознати нейната задача била да сбъдне фантазиите на куп мъжкари, преобразявайки се в секси медицинска сестра. Миската без свян си е пуснала няколко снимки в социалната мрежа, на които се притиска ту в Руслан Мъйнов, ту в Иван Юруков. През цялото време до нея обаче е бил нейният любим - бившият танцьор Роман Стоичков.

Междувременно се заговори, че шоуто "Комиците" било на път да падне от ефир. Причината - все по-малко хора го гледат. Сантиментално настроени припомниха, че някога хората се тълпяха на касите да си купят билет, за да бъдат в публиката. Други констатират, че се излъчва от доста години насам и няма как предаването да не се изчерпа.

Стартът на "докторския" сериал, който трябваше да започнат в bTV Гочев, Митовски и Цанков пък се отлага за есента. След като последният сезон на "Фамилията" не се случи, екипът на тримата продуценти трябваше да събере в един последен епизод всички предвидени за по-късно сюжетни нишки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай