Милионер и топмодел във ВИП Брадър

Пламен Медаров ще инвестира в България, Мариян Кюрпанов очаква любовта в Къщата

Милионер и топмодел във ВИП Брадър | StandartNews.com

София. Пламен Медаров е сред най-загадъчните участници, които влязоха снощи във "ВИП Брадър". 30-годишният бизнесмен е милионер, натрупал състояние в Австралия и Нова Зеландия, познава Ръсел Кроу и Кейт Бланшет.

Близък е и с Кайли Миноуг и е един от спонсорите на нейно турне от 2011 г. Емигрира на 18 г. и на 20 вече започва бизнес в Нова Зеландия. Скоро е продал бизнеса си в чужбина и иска да инвестира в България в сферата на медиите. Друг атрактивен мъж в Къщата, около когото ще се въртят доста от мацките там, е Мариян Кюрпанов. Топмоделът и актьор е бил "Мистър България" и шести в света, но не обича да го свалят жени. Няма половинка в момента и влиза в риалитито да търси любовта. Живял е в Америка, Италия и Франция и си пада по екстремните спортове. Снимал е за "Шанел", "Долче и Габана", "Филип Морис". Срещал се е с Роби Уилямс и "Депеш Мод".

Любопитното е, че социоложката Мира Радева влиза в компанията на нейния приятел - 14 години по-младия строителен предприемач Ивайло Станчев. Двамата са заедно в Къщата, защото за 7 години никога не са се делили. Мишо Шамара, Станка Златева, Лияна, Павел Чернев и Ангел Рашков са останалите от първата порция брадъри.
До редакционното приключване на броя все още не беше ясно кога Парис Хилтън ще се появи. Вече плъзнаха слухове, че холивудската звезда ще остане само 2 дни в шоуто, като най-вероятно няма да спи в Къщата, а ще бъде откарана в хотел "Хилтън". Там бил резервиран президентски апартамент за нея и гаджето й Ривър Випери. Довечера влизат и останалите 9 звездни съквартиранти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай