Милена свали 6 килограма в Африка

Чудя се дали да осиновя дете от черния континент, признава рокаджийката

Милена свали 6 килограма в Африка | StandartNews.com

Милена Славова се влюби в Африка. "Съгласих се да участвам в "Звездите сигурно са полудели" не заради наградата, а за да видя и да почувствам този невероятен континент. Определено искам да отида отново там за дълго", сподели рокаджийката в "Преди обед". Тя е тръгнала за Африка абсолютно неподготвена и нямала и бегла представа за живота там, защото най-голямото й желание е било да усети всичко от първа ръка.

Макар че е голям фен на къмпингите, Милена доста се е стреснала от условията. Из родните биваци дори душовете са шест звезди.

"Екстрата в Африка бяха само сухите дървета, всичко друго беше в първобитни измерения", отсече Милена. Тя е от най-стриктните съгледвачи на хигиената в Африка. Има забележки само към Диляна, която сама си признала, че е немарлива. Буйният нрав на Милена се проявил в шоуто. Тя се скарала с Николета заради гадния й навик да псува. "Щях да я пребия, ако не бяхме в предаване. Направо да я смачкам", разказва певицата. Тя сподели, че в Африка ги държали гладни, че дори и жадни. Когато им свършила питейните вода, трябвало да пият замърсена, от която повечето получили стомашни проблеми. Тогава звездите вдигнали бунт и успели да си издействат допълнителни литри. Заради този принудителен хранителен режим тя отслабнала с 6 килограма. "Разкрасителните" процедури в Африка не свършили дотук. Милена си боядисала коса по време на пясъчна буря в пустинята Калахари.

Рок звездата се влюбила и в африканските хора и най-вече в децата им. В селото на бушмените участниците се погрижили за хлапе, което се задушавало от кашлица. "Кралицата майка", както я наричат останалите участници в шоуто, най-тежко преживя раздяла с дъщеря си Куини и мъжа си Тодор. След потресаващи гледки на бедните деца в Африка тя се замислила сериозно дали да не осинови някое, но тепърва ще обмисля сериозно решението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай