Милена пази звездите в Африка от хипопотами

Милена пази звездите в Африка от хипопотами | StandartNews.com

Приключението "Африка: Звездите сигурно са полудели" стартира снощи по btv. Към вече известните Бобо, Георги Милков, Георги Тошев, Диляна Попова, Людмила Филипова, Милена, Теди Кацарова, Явор Бахаров се присъединиха и финалистът от "Гласът на България" Тодор Георгиев, моделът Юлиян Костов, ясновидката Николета Йорданова и близначките Толеви, познати от шоуто "Модерно".

Екшънът започва още довечера с втория епизод. Групата на проф. Христо Пимпирев ще плува в опасните води на река Замбези, точно на ръба на водопада Виктория, на място наречено "Дяволският басейн". Не на всички обаче ще им е лесно, тъй като някои имат фобии от вода и височини. Хората на журналиста Георги Тошев пък ще се запознаят отблизо със слоновете и техните изпражнения, и ще скачат с бънджи от моста на водопада Виктория. Тази задача се оказва сложна, защото двама членове на групата имат панически страх от височини. По време на снимките на втората задача към тях се присъединява една жена. Оказва се, че това е министърът на туризма и изкуствата на Замбия, която заедно със своя колега - министърът на туризма на Зимбабве, в този момент се намират на същото място и обсъждат предстоящия световен симпозиум по туризъм.

Групата на Милена пък ще строи лагера, банята и тоалетната, ще изгради защита на лагера срещу животните и най-вече намиращите се в близост хипопотами. Именно сред тези звездни личности ще започнат и първите кавги.
Реалитито ще се излъчва всяка седмица от понеделник до сряда от 20 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай