Местните носели Владо Карамазов

Местните носели Владо Карамазов  | StandartNews.com

Зрелището "Сървайвър Камбоджа" тръгва на 15 септември по bTV
Ситуацията понякога беше критична, а изпитанията - свръхчовешки, признава актьорът

Най-зрелищният "Сървайвър" с бг марка вече идва. На 15 септември от 20 ч. зрителите на bTV ще станат свидетели на старта на петия сезон на приключенското риалити, снимано в Камбоджа. Работата по него в далечната страна отне близо два месеца, а някои от участниците са с истории, по-впечатляващи от всички досега. Водещ, за пореден път, е звездата от Народния театър Владо Карамазов.

"Това е сезонът на най-силните характери. Те се появиха от хора, от които най-малко сме подозирали. Работата отиде някак си на заден план и ние бяхме по-скоро публика. Аз се чувствах като зрител на първия ред, който гледа на живо. В Камбоджа беше истински сървайвър. Ще бъде най-интересният и вълнуващ сезон спрямо досегашните издания на формата. И за мен беше голямо приключение. Никой от участниците обаче не пострада и всички се върнах в добро здраве. Повечето са отслабнали доста заради непоносимост към кхмерската храна. Спестяваме на зрителите голяма част от преживяванията в Камбоджа. Основно това са малки, но много опасни детайли - ухапване, ужилване, някоя рана, която в този климат може да се окаже свръхопасна. Там температурата не падаше под 36 градуса", обяснява Карамазов, който се върна от приключението с 4 килограма по-лек.

Според актьора за всичките години, през които е водил "Сървайвър", този път наистина ситуацията е била жестока. Той дори много трудно се съгласил да води отново реалитито. Водещият буквално е пренасян на ръце от местните, тъй като освен техниката, която носел със себе си, обстановката често била критична. Изпитанията се оказали по-големи, отколкото екипът и самите оцеляващи са очаквали. Остров Кох Ронг, където са били снимките, е на второ място по големина в Камбоджа. Колкото е красив, толкова е и опасен с дивите си зверове и отровни змии. А и самата държава е доста размирна. Затова тръгнаха слухове, че екипът е преживял доста рискова ситуация, от която са се отървали на косъм без жертви. Но засега звездите в шоуто не са проговорили и остават в сянка. Ще ги видим в първото издание на екстремния формат в коментарното студио. Бяха избрани 20 от 12 000 кандидати, водени от различна мотивация. Останаха най-гъвкавите, хладнокръвните, силните и адаптивните. Но под вещия поглед на Владо Карамазов те ще предизвикат непредвидими обрати, които се случват за първи път в родно издание на световния феномен "Сървайвър".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай