Мъже напират за "Къртицата"

Денис Родман дойде миналата година, за да участва в "Къртицата"

Мъже напират за "Къртицата" | StandartNews.com

София. Надцакването на телевизиите с реалитита отново е на ход с пълна сила. Регистрацията за кастингите на "Къртицата 2: Разтърсване" по ТВ7 дори вече приключи. Над 10 000 души са кандидатите да участват във втория сезон на мащабното приключение продуцирано от "Междинна станция". Два пъти повече мъже спрямо жени напират да докажат свръхсилите си в разтърсващото преживяване. Мераклиите сред младоците между 18 и 25 години пък са половината от желаещите, но не са малко и ентусиастите, прехвърлили половин век. Селекцията ще отведе мераклиите за слава до специални предизвикателства за физическа и психическа издръжливост.

И в новия сезон в Базата на "Къртицата" ще живеят някои от родните звезди, но кои - още се пази в тайна. Миналата година победител стана Любомир Жечев, а Къртицата, Кирил Ефремов, беше разкрита от зрителите на шоуот, което донесе на един от тях 100 000 лева.

Може би пак ще има и чужда знаменитост. В миналия сезон гостува култовия ексцентрик Денис Родман. "Не съм тук за пари и не ми пука кой е Къртицата. Тук съм за да се забавлявам и да забавлявам зрителите. Целта ми е да остана жив", коментира Глиста. Наградата във формата отново е 250 000 лв.

Шоуто "България търси талант" се завръща с трети сезон по bTV от тази пролет след успешните му издания през 2010 и 2012-та. Кастингите започват из цялата страна. Наградата е 60 хиляди лева. Засега за водещи се спрягат Яна Грудева и Петя Дикова. Заговори се за няколко сигурни участници в петия сезон на "Сървайвър". Между тях е ММА боеца Светлозар Савов, гадже на фолкпевицата Десислава, както и вече участвалият веднъж Георги Дренски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай